kopnews

Tentoonstelling Who Cares in Geleen-Zuid

Van 16 februari tot en met 3 maart is de reizende tentoonstelling van de prijsvraag WHO CARES te zien in Winkelcentrum Zuidhof (nummer 26/27) in Geleen. De tentoonstelling was eerder te bewonderen op de Dutch Design Week in Eindhoven en deed daarna Groningen, Almere, Rotterdam en Maastricht aan. Nu is Geleen aan de beurt.

De tentoonstelling geeft een impressie van alle inzendingen die in het voorbije jaar voor Geleen-Zuid zijn uitgewerkt in het kader van de landelijke prijsvraag Who Cares. Naast de prijswinnende inzending, De wijk als (t)huis (www.dewijkalsthuis), maken ook de andere inzendingen deel uit van de tentoonstelling.

De tentoonstelling is tijdens onderstaande dagen van 14.00 tot 16.00 uur gratis te bezoeken. Kijk voor meer informatie over Who Cares op www.prijsvraagwhocares.nl

Openingstijden tentoonstelling

  • Vrijdag 16 februari, Zaterdag 17 februari, Dinsdag 20 februari, Woensdag 21 februari, Vrijdag 23 februari, Zaterdag 24 februari, Dinsdag 27 februari, Woensdag 28 februari, Vrijdag 2 maart en Zaterdag 3 maart .

 

 

 

Vanaf 1 januari 2018 staat er een minibieb bij de voordeur aan de Jan Steenstraat 21 te Geleen.

In deze bieb staan boeken die iedereen gratis mag lenen of omruilen tegen andere boeken.

De minibieb is voor iedereen. Dus voel u vrij om te komen kijken waardoor iedereen van elkaars boeken kan genieten

Voor vragen of informatie mail ons: minibiebhetboekenwurmpje@hotmail.com

Of like ons en volg ons op facebook  en blijf op de hoogte van al het nieuws. 

Veel lees plezier 

 

Mini Bieb

 

 

politie          geleen        zowonen

Geachte bewoner,

Eind 2015 is de Taskforce woninginbraken in het leven geroepen, een samenwerkingsverband van gemeente, politie en woningcorporaties. Doel van deze Taskforce is het voorkomen van woninginbraken en het vergroten van uw veiligheidsgevoel. De Taskforce attendeert u graag op het volgende:

Zuyderland start in de zomer van 2017 met de bouw van kleinschalige woonvoorzieningen in Geleen-Zuid. De nieuwbouw wordt gerealiseerd op het leegstaande terrein aan de Lienaertsstraat en vervangt een deel van de verpleeghuisbedden in Glana. Omwonenden zijn 19 oktober geïnformeerd.

Lees verder


Herkent u dat? Soms zit alles tegen. Problemen stapelen zich op in een gezin. Er hoeft maar iets te gebeuren of de emmer loopt over. Daardoor lukt het niet meer voldoende tijd en aandacht aan de kinderen te besteden. En er is niemand in de buurt om even op terug te vallen, waardoor de problemen steeds zwaarder worden. Voor deze gezinnen is er Buurtgezinnen.nl; een nieuwe vorm van lichte jeugdhulp die gebruik maakt van de kracht van de wijk.  Lees verder


boek

Fotodossier

Startpagina

Ga naar boven