40 jaar Klein Europa

Buurtvereniging Klein Europa is 28 juli 1978 bij notariële acte opgericht en bestaat in 2018 40 jaar. Dat is grofweg een half mensenleven. Dit heugelijke feit wil het bestuur van de buurtvereniging niet zonder activiteit voorbij laten gaan en daarom wordt in het weekend van 26 en 27 mei 2018 op het terrein aan de Beneluxlaan in onze buurt een buurtfeest georganiseerd ter gelegenheid van dit feit.

Het organisatiecomité heeft daarvoor een mooi feestprogramma samen gesteld voor dit buurtfeest en sponsoren benadert om dat programma in onze buurt mogelijk te maken. Daarom wil ik hier het organisatiecomité bedanken voor hun inzet voor en de sponsoren voor hun bijdrage aan het slagen van dit buurtfeest ter ere van het 40-jarig bestaansfeest van onze buurtvereniging.

Klein Europa telt momenteel 195 gezinnen in de buurt als lid. De contributie voor onze buurtvereniging bedraagt in 2018 euro 8 per gezin per jaar. De buurtvereniging is financieel gezond en wil geen spaarclub zijn. Daarom is door ons bestuur besloten alle betalende leden financieel tegemoet te komen bij de viering van dit feest door het verstrekken van een waardebon van Euro 7,50 aan elk betalend lid van onze buurtvereniging. Deze waardebon kan gebruikt worden voor bestedingen bij Bakkerij van den Bongerd in Zuidhof en te Spaubeek; voor bestedingen bij Dukers de bakker aan de Barbarastraat; voor bestedingen bij Cafetaria Happy Snacks aan de Barbarastraat; voor bestedingen bij Glenn gespecialiseerde bloemsierkunst aan Hobbelrade te Spaubeek; voor besteding als deelbetaling voor deelname aan de brunch ter gelegenheid van ons feest of besteed worden aan consumptiebonnen tijdens het feest.

Het bestuur wenst alle leden van onze buurtvereniging een zonnig en gezellig buurtfeest 2018.