kopnews

Tentoonstelling Who Cares in Geleen-Zuid

Van 16 februari tot en met 3 maart is de reizende tentoonstelling van de prijsvraag WHO CARES te zien in Winkelcentrum Zuidhof (nummer 26/27) in Geleen. De tentoonstelling was eerder te bewonderen op de Dutch Design Week in Eindhoven en deed daarna Groningen, Almere, Rotterdam en Maastricht aan. Nu is Geleen aan de beurt.

De tentoonstelling geeft een impressie van alle inzendingen die in het voorbije jaar voor Geleen-Zuid zijn uitgewerkt in het kader van de landelijke prijsvraag Who Cares. Naast de prijswinnende inzending, De wijk als (t)huis (www.dewijkalsthuis), maken ook de andere inzendingen deel uit van de tentoonstelling.

De tentoonstelling is tijdens onderstaande dagen van 14.00 tot 16.00 uur gratis te bezoeken. Kijk voor meer informatie over Who Cares op www.prijsvraagwhocares.nl

Openingstijden tentoonstelling

  • Vrijdag 16 februari, Zaterdag 17 februari, Dinsdag 20 februari, Woensdag 21 februari, Vrijdag 23 februari, Zaterdag 24 februari, Dinsdag 27 februari, Woensdag 28 februari, Vrijdag 2 maart en Zaterdag 3 maart .

 

 

 

boek

Fotodossier

Startpagina

Ga naar boven