De Dag van de Wijk en de Buurtcamping zijn alweer voorbij. 

Het Wijkplatform Geleen-Zuid & de Kluis organiseerde ook dit jaar deze mooie evenementen voor onze inwoners. Het was een feest om die evenementen te mogen organiseren met enthousiaste vrijwilligers. Zij hebben zich maandenlang belangeloos ingezet voor onze wijk. 

Het Wijkplatform is blij met alle vrijwilligers. Voor ons is het ook heel fijn dat de vrijwilligers hebben aangegeven dat zij volgend jaar weer mee te willen werken. Wij hopen dat dit inderdaad gaat lukken, want wij kunnen het niet alleen. Wij hebben de vrijwilligers heel hard nodig. 

MAAR: de evenementen worden steeds groter en we kunnen dus best nog wel vrijwilligers gebruiken. Het wordt dan veel makkelijker om werkgroepen te maken die allemaal een deel van het werk voor hun rekening nemen. 

Voor de Dag van de Wijk kun je denken aan de volgende werkgroepen:

  1. Algemene coördinatie, Vergunning, Communicatie, Veiligheid;
  2. de werkgroep Programma en Entertainment;
  3. de werkgroep Materialen en Inrichting evenemententerrein en tenslotte
  4. de werkgroep Financiën 

Voor de Buurtcamping zijn er de volgende werkgroepen:

  1. de werkgroep Vergunning; communicatie; veiligheid;
  2. de werkgroep Techniek;
  3. de werkgroep Catering en
  4. de werkgroep Programma. 

Wil jij er ook bij zijn? Je bent van harte welkom. Stuur een mailtje naar de secretaris op zijn emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef wel even je voorkeur op, want we willen graag weten aan welk evenement je wil meewerken en in welke werkgroep je dan wil zitten. 

En dan nog heel even dit:

We horen nog steeds geluiden dat de Dag van de Wijk en de Buurtcamping allen bestemd zijn voor Geleen-Zuid, of zelfs bij de Buurtcamping dat deze alleen bestemd is voor de bewoners in de omgeving van de Lienaertsstraat. 

Nou mensen: DAT IS NIET ZO. Het Wijkplatform is er voor ALLE inwoners van onze wijk en wij organiseren de evenementen voor iedereen in Geleen-Zuid en De Kluis. 

De datums voor 2024 zijn nog niet definitief. Zoals het er nu naar uitziet, wordt de Dag van de Wijk gehouden op zondag 2 juni 2024 (weer van 12.00 - 17.00 uur) in de buurt van het 't Plenkhoes. 

De Buurtcamping wordt waarschijnlijk gehouden 1 weekend vóórdat de schoolvakantie begint. 

Zodra de datums definitief zijn worden die gepubliceerd op deze website www.geleenzuid.nl en op de facebookpagina van het wijkplatform. Verder ook nog op www.onsgeleenzuid.nl