Het dagelijks bestuur van het Wijkplatform Geleen-zuid & de Kluis werkt op dit moment samen met de gemeente, ZOwonen, Partners in Welzijn en de landelijke stichting De Buurtcamping, om eind augustus van dit jaar een buurtcamping te organiseren voor de inwoners van onze wijk. Een werkgroep onderzoekt op dit moment de mogelijkheden en binnenkort zal er meer informatie komen over de details van  de buurtcamping in Geleen Zuid.

In de komende periode wordt er regelmatig via Facebook, website of  via persberichten informatie verspreid over o.a. de datum, de omvang en de plek van de camping. Hou die bronnen goed in de gaten als u geinteresseerd bent.

Nu volgt het 1e persbericht.

Buurtcamping Geleen-Zuid

Kamperen in eigen buurt

In het weekend van 26 t/m 28 augustus landt in Geleen-Zuid voor de eerste keer De Buurtcamping. Een gezellige camping voor alle mensen die de buurt rijk is, van baby’s tot senioren. Een derde van de kampeerplekken op de camping is gereserveerd voor minima. Zo kan iedereen genieten van een zorgeloze vakantie.

Samen genieten van een ontspannen vakantie

Buurtbewoners bouwen de camping samen op, organiseren activiteiten voor elkaar en leren elkaar tijdens een ontspannen vakantie beter kennen. De Buurtcamping zorgt dus ook voor meer verbinding met elkaar. En dat is belangrijk, want we leven allemaal graag in een prettige buurt. Een buurt waarin je elkaar kent, waar iedereen zich veilig voelt en we elkaar om hulp durven vragen. Juist in deze tijd, waarin we zo makkelijk langs elkaar heen leven.

Help jij mee?

Een Buurtcamping organiseer je natuurlijk niet alleen, maar met een team van buurtbewoners en met professionele hulp van de landelijke stichting, De Buurtcamping.

Ook de gemeente Sittard-Geleen, ZOwonen, Partners In Welzijn (PIW) en het Wijkplatform Geleen-zuid & de Kluis helpen graag mee om dit mooie initiatief voor alle bewoners van Geleen-Zuid mede mogelijk te maken.

De Buurtcamping zoekt daarnaast enthousiaste en gedreven buurtbewoners uit Geleen-Zuid die het leuk vinden om een Buurtcamping te helpen organiseren voor en in hun eigen buurt.

Nieuwsgierig? Meld je dan aan voor een online informatiebijeenkomst op maandagavond 7 maart om 19.00 uur. Aanmelden kan bij Anke van Hage via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.